Társaságunk 2005 óta megbízható, precíz, a szakma legkiválóbb, legelismertebb szakembereivel, rendszeresen fejlesztett és karbantartott, magas színvonalú, a világpiacnak megfelelően korszerű gép-  és szerszámparkkal dolgozik.  Társaságunk szakembergárdája 1995-től- 2003-ig FLOWTEX néven végezte  ezt a tevékenységet, így több mint 20 éves szakmai tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk.

Társaságunk felületmegbontás nélküli csőfektetéssel, irányított fúrással és annak járulékos  tevékenységeivel foglalkozik.

Szolgáltatásaink: víz, gáz, csatorna, elektromos, távközlési egyéb közműépítéshez szükséges védőcső elhelyezése irányított fúrással.

Szennyvíz gravitációs fúrások (irányított fúrás) 2-3 ezrelék pontossággal, akár 300m hosszban is.

A megszokott piaci áraknál kedvezőbben, magasabb szintű szolgáltatást nyújtunk. Munkatársaink több  mint húszéves tapasztalattal rendelkeznek a különféle építési feladatok elvégzésében.

Célunk, hogy szolgáltatásaink a legmodernebb technológiát alkalmazva a legmagasabb szakmai  színvonalnak és a 21. század követelményeinek megfeleljenek.

A tervezési szakban szaktanácsadást is végzünk, vállaljuk az anyagbeszerzést, KPE cső hegesztését. A fúrás dokumentálása  számítógépes furattervező és kivitelezést rögzítő szoftverrel történik.

Jelenleg három különböző méretű fúrógéppel végzünk irányított fúrást 15-400 méterig 20-500- as átmérőjű KPE vagy acélcső.

Egy pilótafuratba több cső is behúzásra kerülhet (Pl. akár 9db 110-es Kpe cső vagy 4db 160-as cső)

alsokep
 
Év szakmai tapasztalat
 
ÓTA A PIACON